Здравейте, приятели!
Казвам се Магдалена Тодорова, на кратко – Маги.
На 24 години съм.

За себе си мога да кажа - амбициозна, контактна, вечно усмихната мечтателка. Обичам да съм близо до природата, да наблюдавам небето, да си почивам, да планирам, да чета, да снимам, да разширявам кръгозора си и да опознавам нови места.


Родена съм в Асеновград, учих в Пловдив, а след това в София. През февруари 2018г. завърших семестриално магистърската си степен „Езикова и речева патология“.  А от скоро работя като  логопед в диагностично-консултативен и терапевтичен център. Накратко професията ми се изразява в това да помагам на хората (в повечето случаи деца) да преодолеят трудностите и да усъвършенстват своите комуникативни умения. Обожавам заниманията с малчуганите, а може би защото и аз съм си едно такова пораснало и не толкова пораснало – дете. Чувството да си полезен и значим сред обществото е страхотно. 

Като дете със семейството ми пътувахме често. Беше нещо като традиция в свободния ден – ставаме и тръгваме. Кога с ясна дестинация, кога не, но на път да сме. От ранна детска възраст обожавам пътешествията. Пътуването е богатство, пътуването е вдъхновение... Придава чувства на живост, копнежи, позитивни емоции, моменти и спомени, които остават завинаги. Всяко едно селце, всеки нов град, всяко кътче от непознатите за мен, е нов вид знание и запознанство. Ново място, нова култура, нови красоти, нови хоризонти. Пътуването не е само да видиш една-две забележителности, а да изживееш приключението, да опознаеш атмосферата, хората и бита.  

Благодарна съм на родителите си, че ми показаха, колко хубаво е да пътуваш и да откриваш нови места. Благодарна съм и на късмета си, че има с кого да откривам тези нови места ❤️

Тук ще ви разказвам и споделям отблизо своите преживявания и истории по пътеките, в планината, на морето, градчетата и селцата, които посещавам. Често ще пиша в множествено число, защото най-хубавите пътувания са когато има с кого да споделиш и да изживееш емоцията. А аз имам този Човек. 

Ще имате достъп до интересна информация, съвети и реални снимки за пътуванията ми. Надявам се да намерите вдъхновение, за да започнете и вие да пътувате. Да опознавате на първо време родината си, а след това и света.